Son Dakika Haber

  1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi

İstanbul’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Sarıkamış’ta son yolculuğuna uğurlandı

admin
0 3

İstanbul’da görevli polis memuru Rıdvan Yıldız, kendi kullandığı motosikletiyle evine dönerken kaza yaparak hayatını kaybetti. Yıldız’ın cenazesi Sarıkamış ilçesine getirildi ve burada düzenlenen törenle toprağa verildi. Törene, Sarıkamış Kaymakamı, Cumhuriyet Savcısı, Jandarma Komutanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Uşak’ta Esnafı Ziyaret Etti

admin
0 4

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, Uşak’ta esnafı ziyaret etti ve sıkıntılarını dinledi.

Ekonomi

Çankırı’da ‘Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi’ kapsamında 216 adet koç dağıtıldı

admin
0 4

Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi’ kapsamında 76 yetiştiriciye 216 adet damızlık akkaraman koç ve toklu dağıtımı gerçekleştirildi. Koçları alan yetiştiriciler büyük heyecan yaşadı.

Ekonomi

Düzce’de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

admin
0 5

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı ilgili Genel Müdürlüklerin katılımıyla tarımsal üretimin planlanması konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, tarımsal üretimin planlanması ilkeleri ve geleceğe yönelik hedefler tartışıldı.

Ekonomi

Tokat’ın Pazar ilçesinde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı

admin
0 5

Tokat’ın Pazar ilçesinde gerçekleştirilen tohum dağıtım töreninde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Kapar, törende konuşarak, tarımın geliştirilmesinde katkı sunan kurumlara ve tarım ailesine teşekkür etti. Dağıtıma Kaymakam Mehmet Miraç Demir, İlçe Tarım Kredi Müdürü Canan Kaymaz, Ziraat Odası Başkanı Murat Akın ve çiftçiler katıldı.

Ekonomi

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, DTO İzmir Şubesi üyelerine projelerini anlattı

admin
0 5

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi üyelerine seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Çankırı, İzmir’in ticaretin kalbi olmaktan uzaklaştığını belirterek, bu sorunları çözmek için çalışacaklarını ifade etti. DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de ziyaretten memnuniyetini dile getirdi ve seçimlerin hayırlı olmasını diledi.